Onderhoud buitenboordmotor

Buitenboordmotoronderhoud:

Bootonderhoud en motoronderhoud is erg belangrijk! Een slecht onderhouden buitenboordmotor zorgt voor plotselinge storingen tijdens het varen, hiermee brengt u uzelf maar ook mede watersporters in gevaar!

Voor buitenboordmotoren raden wij aan deze vóór het seizoen een onderhoudsbeurt te geven. Zo komt u tijdens het seizoen niet voor verrassingen te staan!

Hierdoor weet u zeker dat u een zorgeloos vaarseizoen tegemoet gaat.

 

Wij onderhouden en repareren buitenboordmotoren. 

Voor uw buitenboordmotor hebben wij een werkplaats voor onderhoud en reparatie te Huizen in het Gooi. Komt u uit Almere, Amsterdam, Loosdrecht of Hilversum? Geen probleem u bent welkom!

Het wordt weer winter...

Het vaarseizoen zit er helaas weer bijna op en u maakt zich gereed voor de winterstalling. Vergeet hierbij nooit om het koelsysteem van de motor af te tappen of te voorzien van koeivloeistof / antivries.

Ook de wierpot en het impellerhuis zijn belangrijke punten voor het winterklaar maken.

Is uw motor indirect gekoeld?  Vergeet dan niet het interne koelcircuit af te tappen en opnieuw te vullen met koelvloeistof!

Wilt u het winter klaarmaken liever uitbesteden? Wij maken graag een afspraak met u door middel van ons contactformulier of via whatsapp. 

 

 

 E-mailen
Map