Onderhoud motoren

Motoronderhoud:

Bootonderhoud en motoronderhoud is erg belangrijk! Een slecht onderhouden motor zorgt voor plotselinge storingen tijdens het varen, hiermee brengt u uzelf maar ook mede watersporters in gevaar!

Voor buitenboordmotoren raden wij aan deze vóór het seizoen een onderhoudsbeurt te geven. Zo komt u tijdens het seizoen niet voor verrassingen te staan!

De binnenboordmotor verlangt graag onderhoud ná het seizoen om dan ook meteen winterklaar gemaakt te worden! 

Hierdoor weet u zeker dat u een zorgeloos vaarseizoen tegemoet gaat.

 

Wij onderhouden en repareren binnenboordmotoren en buitenboordmotoren. Voor uw buitenboordmotor hebben wij een werkplaats voor onderhoud en reparatie te Huizen in het Gooi. Ook onderhouden wij uw buitenboordmotor in overige steden, Almere Hilversum Loosdrecht Amsterdam etc. In dat geval komen wij op locatie om de motor te onderhouden.

 

Voor meer informatie kunt u hieronder kiezen voor binnenboordmotoren,

buitenboordmotoren en elektromotoren:

 

-Onderhoudsbeurt buitenboordmotoren

-Onderhoudsbeurt binnenboordmotoren

-Tarieven onderhoudsbeurten

Het wordt weer winter...

Het vaarseizoen zit er helaas weer bijna op en u maakt zich gereed voor de winterstalling. Vergeet hierbij nooit om het koelsysteem van de motor af te tappen of te voorzien van koeivloeistof / antivries.

Ook de wierpot en het impellerhuis zijn belangrijke punten voor het winterklaar maken.

Is uw motor indirect gekoeld?  Vergeet dan niet het interne koelcircuit af te tappen en opnieuw te vullen met koelvloeistof!

Wilt u het winter klaarmaken liever uitbesteden? Wij maken graag een afspraak met u door middel van ons contactformulier of via de telefoon.

 

 

 

Binnenboordmotor onderhoud en binnenboordmotor reparaties, alsmede

buitenboordmotor onderhoud en buitenboordmotor reparaties.

 

Wij zijn dé specialist van uw buitenboordmotor!