Gebruikte Buitenboordmotoren

Buitenboordmotoren:

Alle onderstaande motoren worden gebruiksklaar verkocht en zijn voorzien van een onderhoudsbeurt. Ook zijn geadverteerde buitenboordmotoren direct mee te nemen! Alle buitenboordmotoren die wij verkopen zijn voorzien van het verplichte dodemanskoord. 

Zolang de motoren hieronder staan, worden deze te koop aangeboden.

 

Wij hebben momenteel 3 tweedehands buitenboordmotoren tegen zeer scherpe prijzen: 

Yamaha Buitenboordmotoren: 0

Mercury / Mariner buitenboordmotoren: 1

Suzuki / Johnson buitenboordmotor:  2

Honda buitenboordmotor:  0

Suzuki 15pk 4takt DF15ARL:

Langstaart, in goede staat verkerend. Elektrische start en injectie. Zeer betrouwbare motor! Inclusief afstandsbediening en toebehoren. 

Prijs:  €2.250,-  incl. toebehoren en brandstoftank.

Garantie:  1 seizoen (2024)    Overig:  Geschikt voor afstandsbediening. 

Serienr.: 0015...817

Zeer nette Suzuki 15pk 4takt langstaart buitenboordmotor. Zeer geschikt voor een sloep of stalen boot. Wordt geleverd inclusief toebehorenMercury 9.9pk 4takt F9.9EL:

Langstaart, in nette staat verkerend. Elektrische start en chocke. Op afstandsbediening starten en schakelen. (Nieuwste model schakelkast) 

Prijs:  €1.995,-  incl. toebehoren en brandstoftank. 

Garantie:  1 seizoen (2024)   Overig:  Incl. grote onderhoudsbeurt

Serienr.: 0R...12VL

Zeer nette en vrij nieuwe Mercury 9.9pk 4takt langstaart buitenboordmotor. Ideaal voor een sloep of zeilboot dankzij de elektrische start en choke eenvoudig en snel te startenSuzuki 9.9pk 4takt DF9.9:

Kortstaart, een hele goede en nette motor. Dit zijn zeer sterke en snelle motoren. Voorzien van RVS propeller voor betere vaareigenschappen! Eventueel om te zetten naar 15pk (Meerprijs €395,-) 

Prijs: €1695,-  incl. RVS propeller en externe brandstoftank! 

Garantie:  1 seizoen (2024)    Overig:   Vooruit - Neutraal - Achteruit 

Serienr.: 009...771

Hele mooie en goede Suzuki 9.9pk 4takt buitenboordmotor. Voorzien van volledig onderhoud en direct vaarklaar. Deze motoren zijn erg krachtig en snel. Inclusief een RVS propeller


Waarom een gebruikte buitenboordmotor kopen? Gebruikte buitenboordmotoren zijn bij PK Boottechniek aanzienlijk goedkoper dan nieuwe outboard motoren van welk merk dan ook. 

Standaard krijgt u bij PK Boottechniek 3 maanden vaargarantie en alle motoren die wij te koop aanbieden zijn direct vaarklaar. Zo bent u verzekerd van een goedwerkende buitenboordmotor die meteen gebruikt kan worden! 

Wij adverteren gebruikte buitenboordmotoren op onze website met een deel van het serienummer. Wij krijgen regelmatig de vraag naar het serienummer. Op deze manier kunt u zelf zien en bekijken wat het serienummer van door ons aangeboden buitenboordmotor is. 

Zorgeloos varen! Daar draait het om! Kijk daarom snel naar een goede gebruikte buitenboordmotor! Alle motoren die wij verkopen zijn direct vaarklaar en voorzien van een buitenboordmotor onderhoudsbeurt! Indien gewenst kunnen wij de buitenboordmotor die u bij ons koopt op locatie afleveren en/of aan uw boot monteren / bevestigen!

Op zoek naar een goedkope gebruikte buitenboordmotor in het gooi? Kijk snel bij PK Boottechniek in Huizen! 

Typfouten kunnen op deze pagina voorkomen

E-mailen
Map